Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1714 uitjes gevonden
Eindhoven
Een cocktailworkshop bij de minibar is een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om met je vrienden meer te leren over cocktails. Na een uitleg door onze bartender kun je jouw eigen cocktails maken.
Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Breda...
Regular pole workshop - een sportieve paaldansworkshop. Voor mensen die denken dat paaldansen alleen met erotica te maken kan hebben is hier het tegenbewijs! :-)
Amsterdam
Nippend aan een cocktail, maak je een boottocht door Amsterdam en verken je zo het nachtleven van de hoofdstad.
Van 04-03-2017 tot 26-11-2017
Watermolen de IJsvogel
Arcen
Een bezoek aan Graanbranderij De IJsvogel is een boeiende en leerzame ervaring. Maak kennis met de ambachten alcoholstoker en molenaar. De IJsvogel is een van de weinige distilleerders die zijn alcohol zelf stookt.
Van 01-05-2017 tot 01-11-2017
Kazemattenmuseum
Kornwerderzand
Beleef geschiedenis op de Afsluitdijk … Op Kornwerderzand bij de Afsluitdijk, enkele kilometers uit de Friese kust, liggen de beroemde kazematten.
Buren
Tijdens deze muzikale quiz waan je je regelrecht in een TV studio! Met echte buzzerbuttons, prijzen, zwaailampen, een scorebord, DJ en een Quizmaster gaan jullie in 3 rondes en een spetterende finale, raden welke muziek er wordt gedraaid!
Harich
DAF rijden in bosrijk Gaasterland, één van de nationale landschappen van ons land. Samen of met een groep ontspannen genieten met de gastvrijheid van weleer in vooruit gezette routes of op eigen gelegenheid met een mogelijkheid achteraf te dineren
Maarheeze
Mifasolex heeft een professionele escape-room gebouwd met als thema eind jaren 60 met een link naar de solex en daf33 die het straatbeeld destijds bepaalden.
Almere
Voel je voor 1 dag stuntman of stuntvrouw. Leer bijvoorbeeld een filmgevecht, een hoogteval, special effects, wordt geschept door een auto of leer 1 van de andere spectaculaire acties.
Asperen
Ga op pad met Scover, Berty of met Innes. Dit zijn gave retro busjes. Je weet wel van die busjes waarvan je een lach op je gezicht zijn als je er een ziet rijden. Ervaar het zelf, het is echt super relaxt!

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!