Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1714 uitjes gevonden
Utrecht, Den Bosch, Breda, Amsterdam...
Hakken uit de kast en je attitude ook, want in deze workshop leer je paaldansen zoals je in je verbeelding al zou willen: elegant en sexy! Met een knipoog ;-)
Nijmegen
Varen op de Waal én onbeperkt pannenkoeken eten. Dit is het hele jaar door mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag! Vaar mee met de Pannenkoekenboot.
Valburg
Een avontuurlijk en sportief programma. Vlotten bouwen, de mege kano race, handboogschieten en een mega katapult bouwen. De route bepalen jullie zelf met behulp van GPS-coördinaten!
Van 08-04-2017 tot 30-09-2017
Wetlands Safari
Amsterdam
Kanovaren bij Amsterdam met gids. Laat je verrassen door mee te gaan op safari in Waterland. De gids vertelt je over het ontstaan van dit landschap en waarom Amsterdam op palen is gebouwd.
Oosterwolde
Kom helemaal tot rust in één van de twee ruime en comfortabele gastensuites van Buitengoed Op De Knolle. Rust, ruimte en comfort vindt u in de twee luxe gastensuites van 'Op De Knolle'.
Wageningen
Lasergamen 2.0 Schakel de vijand uit in de verlaten droogkamers van de voormalige steenfabriek. Beleef de strijd en waan jezelf in een surrealistische omgeving.
Den Haag
Amaze Escape in Den Haag was één van de eerste escape rooms in Nederland en biedt 4 verschillende kamers met 4 verschillende thema's: KGB, Crazy Doctor, Urban Legend en The Competition.
Nigtevecht
Zelf niets doen Geen boodschappen, niet extra vroeg opstaan om zelf broodjes te smeren, eieren te koken en salades te maken. Geen gesleep en gesjouw van huis naar jachthaven.
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Hoorn
Mooie ontspannen zomeravond op het water met heerlijke BBQ, swingende DJ, ondergaande zon en de spectaculaire vuurwerkshow van Hoorn.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!