Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1714 uitjes gevonden
Pieterburen
Zin om actief bezig te zijn en iets bijzonders te ondernemen? Kom dan naar Pieterburen voor een sportieve wadlooptocht. Er zijn verschillende tochten, bijvoorbeeld de zwerftocht..
Kampen
Door het jaar heen varen wij op verschillende data het prachtige rondje Kattegat! Vaar met ons mee op 2de Paasdag, Hemelvaartsdag of 2de Pinksterdag! Kijk voor de overige data op onze website!
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes. Het Muiderslot in Muiden brengt geschiedenis tot leven! Trots en fier steekt het kasteel overal bovenuit.
Valburg
Ben jij op zoek naar een 4x4 kick, ben in je het bezit van een 4x4 of wil je er een aanschaffen? Ben je benieuwd waar een 4x4/ Land Rover Defender toe in staat is?
Rockanje
Workshops tekenen en schilderen eventueel in combinatie met out door activiteiten. Professioneel atelier op het prachtige landgoed Olaertsduyn, Locatie landgoed / atelier Windgatseweg 2 in Rockanje.
Ouddorp
Hier draait het allemaal om je uit te leven op het strand en op het water. Waar ben je naar op zoek? Beware Beach heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven.
Van 02-09-2017 tot 03-09-2017
Bienvenue op de Museumwerf!
Nieuwegein
Bienvenue op de Museumwerf! is een gratis, rolstoelvriendelijk, gezellig kijk en doe-weekend voor jong en oud in Franse scheepse sfeer.
Breda
Zoekt u een schitterende locatie voor een kook-, wijn-, bier-, thee-, of koffieworkshop? Midden in de ongerepte natuur ten zuiden van Breda staat zo'n unieke locatie: Landgoed Wolfslaar. Het stijlvolle landhuis met daarin ons imposante Kook- en Wijnatelier biedt alle mogelijkheden om uw culinaire workshop te verzorgen.
Hoorn
Stel jullie creativiteit op de proef en maak samen een film of trailer op een locatie naar keuze. Misschien is jullie eigen bedrijf wel de perfecte setting om een 'verhaal' op film vast te laten leggen.
Rotterdam
Een jonge tienerhuid is erg kwetsbaar. Hoe jonger je begint met het verantwoord aanbrengen van make-up, hoe mooier je huid zal blijven.

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!