Meld je aan

Inspiratie Tips

Wie weet, ben je er dan wel meteen uit!?

Inspiratie Tips

Laat je verrassen, blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en interessante kortingen!

Kever Cabrio Rally Groen Hart, Het leukste rally uitje in Zuid Holland

Kever Cabrio Rally Groen Hart, Het leukste rally uitje in Zuid Holland


Het ultieme gevoel van de jaren ’70 beleven jullie in onze Retro Beetle Cabrio's & VW hippie busjes. De combinatie van samen navigeren, opdrachten en een hilarische prijsuitreiking maken dit tot een topdag!


Wij organiseren vanuit Aarlanderveen jullie bedrijfsuitje, midden in het Groene hart en met een 30 minuten bereikbaar van de vier grote steden. Rijdt in de favoriete Beetle cabrio of kies voor de originele VW T2 hippie busjes. Jullie nemen zelf plaats achter het stuur en rijden individueel per team een prachtige rally door het mooiste gebied van Nederland het Groene Hart. Onze start- en finishlocatie is een prachtige horecahoeve. Hier organiseren wij ook graag uw vergadering, lunch, diner of BBQ.


Dit is het leukste & hipste bedrijfsuitje midden in het Groene Hart van Zuid Holland. De rallymanagers van Kever Cabrio Rally Groene Hart hebben voor jullie een superleuke route uitgezet in het prachtige Groene Hart.

Wil je een uitje of activiteit gratis aanmelden?

Heb je zelf een leuke activiteit of een uitje die je graag gratis wilt plaatsen op Uitjes.nl? Laat het onze redactie dan snel weten.

Eigenlijk alles kan, als het maar in de beleving van een uitje of activiteit is. Bijvoorbeeld een unieke wandeltocht, een braderie of circus. Kom maar op met je aanmelding! Het  mag natuurlijk ook een permanente activiteit of locatie zijn zoals een museum, zwembad of bowlingbaan. 

Alle uitjes die interessant zijn en voldoen aan de vermeldingsvoorwaarden komen in aanmerking voor de gratis vermelding. Dat is mooi voor jou en nog leuker voor de bezoeker!

Wil je toch nog een keertje zien en horen wat Uitjes.nl voor je kan betekenen: kijk dan het filmpje hier rechts